דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 228 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט גזר מרוקאי מבושל
סלט גזר בחריפות מעודנת בסגנון מרוקאי
  • 1 מקלפים את הגזרים, חותכים לטבעות ומבשלים במים עד לרמת אל דנטה (כרבע שעה - ריכוך קל אך עדיין עם נגיסות).
  • 2 מסננים את הגזרים המבושלים ומעבירים לקערה. מחממים מחבת קטנה עם חצי מכמות שמן הזית, ומטגנים מספר שניות את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה והכמון. מוסיפים את השום ומטגנים גם אותו מספר שניות ושופכים הכל על הגזרים. אפשר גם להוסיף ישר את התבלינים ללא טיגון, רק שלדעתי זה פותח להם את הטעם ומשדרג אותם.
  • 3 מוסיפים את כל יתרת המרכיבים לקערה (מיץ הלימון, גרידת הלימון, יתרת שמן הזית, המלח, הפלפל השחור והכוסברה), ומערבבים היטב.
  • 4 טועמים ומתקנים טעמים.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17.4% 26.7% 5.3% 50.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.69 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב