מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 248 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תוספת אורז טעימה לכל המשפחה
- 1 משרים את העדשים הירוקות בקערה עם הרבה מים לכשעתיים ומסננים. בינתיים קוצצים את הבצל ומכינים אותו לטיגון.
- 2 במחבת רחבה מטגנים את הבצל בשמן הזית כ- 10 דקות עד להתרככות.
- 3 בסיר עם הרבה מים מבשלים את העדשים במשך כ- 20 דקות ומסננים.
- 4 שוטפים היטב את האורז הבסמטי, מסננים ומבשלים במשך כ- 20 דקות בסיר עם 2 כוסות מים.
- 5 מתבלים את הבצל בתבלינים ומוסיפים את העדשים והאורז המבושלים.
- 6 מערבבים הכל יחד בעדינות ומעבירים לכלי הגשה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. זמן ההכנה לא כולל את זמן השרית העדשים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
14.6% |
7% |
14.8% |
63.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב