דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בצק עלים במילוי קצפת ותותים
מאפה קל וטעים לאירוח
  • 1 להפשיר את בצק העלים המרודד (לא לרדד אותו יותר אלא להשתמש בו כפי שהוא). הפשרת הבצק נעשית אך ורק במקרר (להוציא מהמקפיא בערב ולהניח במקרר עד למחרת.
  • 2 לפתוח את הבצק, להפריד את הניילון שאליו הוא צמוד ולהניח על שיש מקומח מעט.
  • 3 לקרוץ צורה עם קורצן, או לחתוך קוביות עם סכין או להשתמש בכוס כקורצן, להניח כל חתיכה על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להשחמה (הבצק מתנפח וזה מצוין).
  • 4 להוציא מהתנור, לצנן ולחתוך כל יחידה עם סכין באמצע (כך שיתקבלו שני חצאים - בסיס וגג).
  • 5 להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג, אבקת הסוכר והחלב עד לקבלת קצפת יציבה. לחתוך את התותים לקוביות קטנות ולהוסיף לקצפת.
  • 6 למלא כל בסיס בצק בקצפת בעזרת כפית או בעזרת שקית זילוף, להניח מעל את החלק הנוסף של הבצק ולפזר מעל אבקת סוכר.
  • 7 לשמור במקרר בכלי סגור ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בתותי שדה טריים גם מעל המאפים.

זמן ההכנה לא כולל את זמן הפשרת בצק העלים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 30.2% 5.6% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.45 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב