דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
נודלס ברוטב חמאה ופטריות כמהין
מוקפץ נודלס מיוחד
  • 1 מבשלים את הנודלס כ- 5 דקות עד ריכוך לפי הוראות ההכנה.
  • 2 לחתוך את הפטרייה למקלות (לנקות היטב לפני ולקלף את השכבה החיצונית) ואת הבטטה, הפלפל האדום החריף, השום והג`ינג`ר לפרוסות קטנות מאוד ככל שניתן ברמת גילוף (עובי של נייר, ניתן לעשות זאת עם קולפן) ולאחר מכן לחתוך לקוביות. לקצוץ את האנשובי ולשבור ביד את האצות.
  • 3 מחממים את החמאה במחבת טפלון שטוחה (או בווק), מוסיפים את האצות והאנשובי ונותנים לטעמם להיפתח. מוסיפים את פטריית כמהין והבטטה, זמן קצר לאחר מכן מוסיפים את הפלפל האדום החריף, השום והג`ינג`ר (הכל בהקפצה תמידית).
  • 4 כשהכל מתרכך מוסיפים את רוטב ההוי סטיר ומיץ מעגבניה אחת. את כל הרוטב שופכים על הנודלס המוכן, ומקשטים בגרידת לימון שמוסיפה המון וכוסברה קצוצה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את פטריית הכמהין, אצות ההיזיקי, דגי האנשובי, רוטב ההוי סטיר ומיץ העגבניה. שיטת ההכנה כוללת גם את בישול הנודלס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 50.4% 7.7% 40.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.04 (1.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב