מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק טעים ומזין
- 1 מניחים בסיר את כל הירקות, העדשים ועשבי התיבול.
- 2 מכסים במים רותחים כ- 3 ס"מ מעל כל הירקות (כליטר מים פחות או יותר).
- 3 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ- 20 דקות.
- 4 מוסיפים לסיר את התבלינים למעט המלח והפלפל, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כ- 5 דקות (אפשר להוסיף עוד מים רותחים אם המרק סמיך מדי).
- 5 מוסיפים את המלח והפלפל, מערבבים קלות, טועמים ומתקנים תיבול.
- 6 מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אופציית הגשה: מעל כל קערית מרק להניח תלולית של בצל קצוץ מטוגן.
הערך התזונתי לא כולל את העדשים הצהובות והצ`ילי היבש. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.3% |
2.7% |
21.8% |
62.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב