מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 358 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
גם מרק וגם פסטה - טבעוני ללא גלוטן
- 1 לחתוך את הקישוא והגזרים לקוביות, להפריד את הברוקולי לפרחים ואת הגזע לחתוך גם, לקלף ולחצות את הבצל ולקצוץ את השום.
- 2 מניחים את כל הירקות בסיר גדול ומוסיפים כ- 2 ליטר מים רותחים.
- 3 מביאים את הסיר לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש.
- 4 מבשלים כ- 20 דקות, ומוסיפים את כל התבלינים ועוד חצי ליטר מים רותחים.
- 5 מבשלים בסיר נוסף עם הרבה מים 2 כוסות פסטה אורז לפי הוראות היצרן ומסננים.
- 6 מבשלים את הירקות בסיר עוד 10 דקות ומעבירים לכלי הגשה, כשבכל צלחת מניחים רבע מכמות הפסטה המוכנה.
- 7 אוכלים חם ובתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.3% |
2.7% |
9.3% |
78.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב