דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות מכל טארט (סה"כ 2 טארטים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
טארט טבעוני עם בננות מקורמלות ופקאן סיני
טארט טבעוני מושלם
  • הכנת הבצק:
  • 1 בקערה גדולה (או בקערת מיקסר) מכניסים את כל המצרכים של הבצק מלבד קרם הקוקוס ומערבבים עד לקבלת תערובת חולית.
  • 2 מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים עד שמתקבל בצק.
  • 3 מניילנים בניילון נצמד ושומרים במקרר לחצי שעה לפחות.
  • הכנת הבננות המקורמלות:
  • 1 בסיר קטן ממיסים את המחמאה למשך דקה, מוסיפים את הסוכר החום וממשיכים לערבב עד שהכל נמס ומתחיל לקבל גוון קרמלי.
  • 2 חותכים את הבננות לפרוסות דקות וזורקים אותן לסיר.
  • 3 מערבבים את הכל ביחד למשך 3-4 דקות עד שהבננות מתחילות לקבל צבע קרמלי.
  • 4 מוסיפים פנימה את רוב הפקאן הסיני (משאירים חלק לקישוט בסוף) ומערבבים עוד כדקה.
  • 5 מניחים להצטנן ובינתיים מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  • חוזרים לבצק:
  • 1 מוציאים בערך 1/3 מהבצק הצידה, מרדדים את יתרת הבצק על משטח מרודד עד לעובי של 4-5 מ"מ (לא יותר מחצי ס"מ).
  • 2 מחלקים לשניים ומצמידים לדפנות ותחתית 2 תבניות אינגליש קייק.
  • 3 שופכים לכל תבנית מחצית מהבננות והפקאן המקורמלים (המילוי), ומפזרים בעדינות את הקינמון מעל.
  • 4 מפוררים בידיים את שליש הבצק שהשארנו בצד למעין קראמבל שיסגור את המילוי מעל הטארט.
  • 5 מניחים את הבננות לקישוט והפקאן הסיני שהשארנו בצד מעל הקראמבל.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש למשך כ- 25-30 דקות, או עד שהקראמבל מעל מתחיל לקבל צבע חום.
  • 7 מצננים לחלוטין לפני ההגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות אינגליש קייק בגודל סטנדרטי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 35.4% 5.7% 56.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.6 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב