דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 122 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה ושוקולד לבן ללא אפייה
עוגה טעימה ומפנקת
  • 1 מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ). חלק יישארו שלמים וחלק צריך טיפה לשבור. יישארו מעט רווחים וזה בסדר.
  • 2 בקערה שמתאימה למיקרוגל שמים את השוקולד הלבן והחלב, וממיסים בפולסים עד שהשוקולד נמס.
  • 3 מוסיפים לשוקולד את מעדן השוקולד הלבן, מערבבים ושמים בקערת המיקסר. לקערת המיקסר מוסיפים את הגבינות, אינסטנט הפודינג ואבקת הסוכר, ומערבבים בעזרת לקקן כדי שיהיה יותר קל להוסיף עוד רגע את הקצפת.
  • 4 מתקינים את בלון ההקצפה, מוסיפים את השמנת ומתחילים להקציף במהירות נמוכה, מוודאים שכל המצרכים מתערבבים יחד. מעלים את המהירות ומקציפים כמעט עד הסוף. בשלב הזה נוודא שהמתיקות מתאימה לנו. במידה וחסרה עוד מתיקות זה הזמן להוסיף עוד כף או שתיים של אבקת סוכר לפי רמת המתיקות שאתם אוהבים. מקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ועוצרים את המיקסר.
  • 5 שמים מעט מתערובת הגבינה על הבסיס ומשטחים בצורה אחידה. מניחים את התותים החצויים אחד ליד השני כשהצד החתוך פונה החוצה.
  • 6 בעזרת לקקן שופכים את קרם הגבינה בעדינות על הבסיס ובעזרת כפית או מרית מדורגת משטחים את התערובת.
  • 7 מפזרים את השוקולד הלבן שגררנו מראש ומכניסים למקרר לכ- 4 שעות לפחות להתייצבות.
  • 8 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 במידה ולא מוצאים את מעדן השוקולד הלבן - אפשר להוסיף עוד 50 גרם שוקולד לבן. לא צריך לשנות את כמות החלב.
  • 2 אני השתמשתי בגבינת נפוליאון שהיא 16% שומן ויצא נהדר מבחינת המרקם ולא כבד מדי. מי שאוהב גבינות שמנות יותר - מוזמן.
  • 3 במקום ביסקוויטים אפשר להשתמש בלשונות חתול (נמצא בסופר במחלקת ילדים) אבל בכל אופן לא מרטיבים את הביסקוויטים לפני - הם צריכים להישאר יבשים (הם כבר יתרככו מהקרם גבינה).

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 43.2% 8% 47.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב