מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב של ירקות, עדשים מונבטות וקינואה
- 1 הנבטת העדשים: משרים את העדשים ללילה בקערה עם הרבה מים, מסננים ומניחים במסננת מעל קערה ליום וחצי. כל שעתיים-שלוש מרטיבים במי ברז, מחזירים את המסננת לקערה ומכסים במגבת.
- 2 חותכים את הירקות לקוביות ומעבירים לקערה.
- 3 מערבבים בעדינות עם כל שאר המרכיבים ומגישים מיד (שימו לב שכמות הקינואה הינה לקינואה מבושלת וכי ניתן להשתמש הן בתירס מקופסת שימורים והם בתירס מבושל).
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם את בישול הקינואה והנבטת העדשים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15% |
11.5% |
18.1% |
55.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב