גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | סלט ירקות עם עדשים מונבטות וקינואה |
2 מנות/יחידות, 395 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם את בישול הקינואה והנבטת העדשים.
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 236 | 60 |
| חלבונים (גרם) | 11.23 | 2.85 |
| פחמימות (גרם) | 34 | 9 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 8.75 | 2.22 |
| שומנים (גרם) | 7.13 | 1.81 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.2 | 0.3 |
| נתרן (מ"ג) | 126.12 | 31.97 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 9.31 | 2.36 |
| מים (גרם) | 320.37 | 81.21 |
| ליקופן (מ"ג) | 2.21 | 0.56 |
| ויטמין A (מק"ג) | 246.9 | 62.58 |
| ויטמין B (מ"ג) | 3.51 | 0.89 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.14 | 0.03 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.04 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 1.94 | 0.49 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.7 | 0.18 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.45 | 0.11 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 110.04 | 27.89 |
| ויטמין C (מ"ג) | 165.08 | 41.85 |
| ויטמין E (מ"ג) | 2.17 | 0.55 |
| ויטמין K (מק"ג) | 266.24 | 67.49 |
| סידן (מ"ג) | 66.71 | 16.91 |
| ברזל (מ"ג) | 2.22 | 0.56 |
| מגנזיום (מ"ג) | 53.31 | 13.51 |
| זרחן (מ"ג) | 106.59 | 27.02 |
| אבץ (מ"ג) | 1.04 | 0.26 |
| אשלגן (מ"ג) | 775.16 | 196.49 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.21 | 0.05 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.04 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.09 | 0.02 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.09 | 0.02 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם