מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
ארוחת ערב טבעונית ללא גלוטן
- 1 מבשלים את הכרובית במים רותחים למשך כ- 20-30 דקות.
- 2 מערבבים את מצרכי הבצק וכשנוצר בצק לשים אותו עד שנהיה אחיד.
- 3 מהדקים את הבצק לתבנית קיש משומנת.
- 4 מעבירים את הכרובית המבושלת למעבד מזון, מוסיפים את שאר מצרכי המלית ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 5 משטחים את המלית על הבצק.
- 6 אופים בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 45 דקות.
- 7 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5% |
29% |
15.7% |
50.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב