דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גוצ`ירגי - מאפה ממולא אגוזים
  • 1 בקערה אחת טורפים את הביצים עם החלב.
  • 2 בקערה שניה מערבבים קמח ושמרים יחד.
  • 3 חותכים את החמאה לקוביות, מוסיפים את סוכר הוניל ומעבדים עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את תערובת הקמח ומעבדים עד לקבלת פירורים.
  • 4 מחליפים לוו לישה, מוסיפים את תערובת החלב והביצים, כפית מלח ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
  • 5 יוצרים נקניק אחד גדול מהבצק, עוטפים בניילון נצמד ונותנים מנוחה בחוץ כחצי שעה ואחר כך מכניסים למקרר ל- 20 דקות נוספות.
  • 6 יוצרים מהבצק כדורים במשקל 50 גרם, למי שאין משקל פשוט עושה כדורים בגודל של כדור גולף.
  • 7 מערבבים את האגוזים והסוכר יחד.
  • 8 מכל כדור יוצרים עיגול בעובי כ- 1/2 ס"מ, ממלאים בכף וחצי מתערובת האגוזים, סוגרים לצורה של חצי עיגול ומהדקים את השוליים תוך כדי צביטה וקיפול.
  • 9 המאפה באיזור המילוי צריך להיות שמנמן (עם בטן).
  • 10 מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • 11 עם צובטן עושים צורות על פני המאפה.
  • 12 אופים 15-20 דקות ולא יותר מזה כי המאפה צריך להישאר חיוור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 35.2% 11.1% 53.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב