דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פלפלים חריפים קלויים
  • 1 שמים את הפלפלים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור על חום של 200 מעלות צלזיוס.
  • 2 הופכים את הפלפלים לצד השני כאשר הפלפלים משחירים מעט מלמעלה.
  • 3 כאשר הפלפלים אפויים היטב, מכניסים את הפלפלים לקערת נרוסטה ומכסים בניילון נצמד עד שיתקררו.
  • 4 מקלפים את הקליפה הדקה וחותכים לרצועות דקות.
  • 5 מוסיפים שום כתוש, מלח, מעט מאוד שמן ולימון לפי הטעם.
  • 6 מערבבים, משהים לפחות לשעה אחת במקרר לספיגת הטעמים.
  • 7 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשים יותר או פחות פלפלים חריפים - בהתאם למה שאוהבים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 7.5% 12.4% 66.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב