דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שמים את הפלפלים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור על חום של 200 מעלות צלזיוס.
  • 2 הופכים את הפלפלים לצד השני כאשר הפלפלים משחירים מעט מלמעלה.
  • 3 כאשר הפלפלים אפויים היטב, מכניסים את הפלפלים לקערת נרוסטה ומכסים בניילון נצמד עד שיתקררו.
  • 4 מקלפים את הקליפה הדקה וחותכים לרצועות דקות.
  • 5 מוסיפים שום כתוש, מלח, מעט מאוד שמן ולימון לפי הטעם.
  • 6 מערבבים, משהים לפחות לשעה אחת במקרר לספיגת הטעמים.
  • 7 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשים יותר או פחות פלפלים חריפים - בהתאם למה שאוהבים.
- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2842
חלבונים (גרם)1.01 1.53
פחמימות (גרם)58
מתוכן סוכרים (גרם)2.53 3.83
שומנים (גרם)0.61 0.92
מתוכם שומן רווי (גרם)0.09 0.14
נתרן (מ"ג)3.475.25
סיבים תזונתיים (גרם)1.11 1.68
מים (גרם)58.5988.78
ויטמין A (מק"ג)46.5870.57
ויטמין B (מ"ג)0.931.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.520.78
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.324.7
ויטמין C (מ"ג)98.88149.82
ויטמין E (מ"ג)0.530.8
ויטמין K (מק"ג)5.78.64
סידן (מ"ג)12.6619.18
ברזל (מ"ג)0.480.73
מגנזיום (מ"ג)10.9116.53
זרחן (מ"ג)23.9136.23
אבץ (מ"ג)0.180.27
אשלגן (מ"ג)166.67252.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 7.5% 12.4% 66.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.