מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב שמתאים כחלק מהסלטים על השולחן
- 1 לפזר את המלח על הכרוב החתוך לרצועות דקות, לערבב היטב ולהניח בצד.
- 2 במחבת יבשה לקלות את השומשום עד להזהבה תוך כדי ערבוב מדי פעם.
- 3 לקרר מעט את השומשום, להעביר לקערה, להוסיף את שאר המצרכים ולבחוש היטב (במקרה הצורך אפשר להוסיף עוד תבלינים).
- 4 למזוג את הרוטב על הכרוב, לערבב היטב ולהניח בצד כשעה לספיגת הטעמים. הרי לכם סלט כרוב קל וטעים.
- 5 בתיאבון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
18% |
19% |
11.8% |
51.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב