דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרעינים שחורים קלויים
  • 1 שמים בקערית מים, מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים היטב להמסת המלח.
  • 2 שופכים את גרעיני החמנייה לקערה ומערבבים היטב לספיגת המליחות.
  • 3 לשים את הגרעינים על מגש לייבוש ולחכות יומיים.
  • 4 בזמן הייבוש יש לערבב וניתן לפזר עוד מלח למי שאוהב - לא מומלץ יותר מדי מלח.
  • 5 כשהגרעינים מתייבשים, יש להכניס לתנור או טוסטר אובן לקלייה ב- 200-250 מעלות צלזיוס ולערבב כל הזמן עד שמרגישים שהגרעינים מוכנים.
  • 6 ניתן להכין את הגרעינים השחורים גם במחבת נירוסטה (לא טפלון) על אש גבוהה עד שמוכן - מומלץ יותר.
  • 7 בתיאבון חיוך

מנה אחת = 50 גרם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 51.5% 16.1% 22%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב