מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 414 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מילוי קינואה טעים ובריא
- 1 לגרד את הקישואים בעדינות (לא לקלף). לרוקן את פנים הקישואים ולשמור (ייעשה בו שימוש לאחר מכן).
- 2 לבשל את הקינואה עם המים, השמן והתבלינים למשך כ- 15 דקות או עד להתרככות.
- 3 למלא את הקישואים במילוי הקינואה.
- 4 לפזר בתוך סיר את פנים הקישואים ששמרנו בצד.
- 5 לסדר מעל את הקישואים הממולאים.
- 6 לערבב את כל מצרכי הרוטב ולמזוג מסביב לקישואים הממולאים בסיר.
- 7 לבשל למשך כ- 20 דקות או עד שהקישואים מתרככים.
- 8 להעביר לכלי הגשה ולקשט בפטרוזיליה קצוצה.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן לוותר על אבקת המרק ולהוסיף 1/4 כפית כורכום ו- 1/4 כפית קורנפלור כדי להסמיך את הרוטב.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.3% |
12% |
13.3% |
65.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב