דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • חציל - 4 יחידות בינוניות - סה"כ (1.32 ק"ג)
    גדולים, שטופים ונקיים
  • שמן זית - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
    כתית מעולה
  • מלח ים אטלנטי - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (4 גרם)
    לפי הטעם
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס - לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
קוביות חצילים אפויות בתנור
תוספת חצילים טעימה וקלה להכנה
  • 1 חותכים את ארבעת החצילים לקוביות בינוניות-גדולות (הן מתכווצות לאחר האפייה).
  • 2 מערבבים את החצילים עם שמן הזית, ומתבלים במלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם.
  • 3 מסדרים את הקוביות על נייר אפייה ואופים בחום של 200 מעלות טורבו למשך כשעה (תלוי בתנור) עד השחמה (אפשר לערבב מדי פעם).
  • 4 מוציאים להתקררות ומגישים (או אוכלים ישר מהתבנית...).
  • 5 בתיאבון חיוך

אפשר לתבל גם באורגנו/תימין. ללא גלוטן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 19.9% 5.5% 58%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב