דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בוטנים קלויים
בוטנים בהכנה ביתית
  • 1 יש לשים בקערה עמוקה שלושת רבעי כוס מים, קמח ומלח.
  • 2 לערבב כדי שהמלח ימס.
  • 3 שופכים את הבוטנים לקערה ומערבבים היטב על מנת שיספגו טעמים.
  • 4 לתת לבוטנים להתייבש יומיים על מגש ייבוש.
  • 5 בזמן הייבוש יש לערבב מדי פעם וניתן לפזר עוד מלח כדי שיידבק לבוטנים.
  • 6 כשהבוטנים מתייבשים, זה הזמן לקלות אותם - יש להכניס לתנור או טוסטר אובן ב- 200-250 מעלות צלזיוס ולערבב כל 2 דקות עד שמוכן.
  • 7 מומלץ לאכול עם הקליפה.
  • 8 בתיאבון חיוך

מנה אחת = כ- 50 גרם. זמן הקלייה עשוי להשתנות מתנור לתנור. זמן ההכנה לא כולל את זמן הייבוש של הבוטנים. במידה ורוצים להכין בפסח - להשתמש בקמח מצה במקום קמח רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.5% 46.4% 22.6% 23.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.01 (1.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב