דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בראוניז שוקולד, חלבה ואגוזים
בראוניז משודרג וטעים ביותר
  • 1 להניח בקערה את הביצים והסוכר, ולטרוף עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 2 לחמם את השוקולד עם החמאה בקערה (אפשר גם במיקרוגל בפולסים), לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ולשלב את הברנדי/הליקר.
  • 3 לשלב את תערובת הביצים והסוכר אל תערובת השוקולד והחמאה. לערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 4 להוסיף לתערובת המאוחדת את הקמח, אבקת האפייה, סוכר הוניל, המלח והאגוזים, ולערבב היטב.
  • 5 לשטח את התערובת בתבנית מלבנית 30x40, ולפזר מעל את קוביות החלבה והסוכריות הצבעוניות (להטמיע את התוספות מעט בתוך תערובת הבראוניז).
  • 6 לאפות את הבראוניז בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה. לאחר קירור הבראוניז לחתוך לקוביות ולהתענג.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 30x40.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.5% 10.2% 57.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב