דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז שוקולד, חלבה ואגוזים
בראוניז שוקולד, חלבה ואגוזים
בראוניז משודרג וטעים ביותר

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 79 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להניח בקערה את הביצים והסוכר, ולטרוף עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 2 לחמם את השוקולד עם החמאה בקערה (אפשר גם במיקרוגל בפולסים), לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ולשלב את הברנדי/הליקר.
  • 3 לשלב את תערובת הביצים והסוכר אל תערובת השוקולד והחמאה. לערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • 4 להוסיף לתערובת המאוחדת את הקמח, אבקת האפייה, סוכר הוניל, המלח והאגוזים, ולערבב היטב.
  • 5 לשטח את התערובת בתבנית מלבנית 30x40, ולפזר מעל את קוביות החלבה והסוכריות הצבעוניות (להטמיע את התוספות מעט בתוך תערובת הבראוניז).
  • 6 לאפות את הבראוניז בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה. לאחר קירור הבראוניז לחתוך לקוביות ולהתענג.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית 30x40.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)324410
חלבונים (גרם)5.76 7.3
פחמימות (גרם)3341
מתוכן סוכרים (גרם)11.24 14.24
שומנים (גרם)18.45 23.37
מתוכם שומן רווי (גרם)9.45 11.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010.01
כולסטרול (מ"ג)95.51 120.99
נתרן (מ"ג)122.51155.19
מים (גרם)12.9516.4
ויטמין A (מק"ג)27.234.46
ויטמין B (מ"ג)0.40.5
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.9910.12
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.19
ויטמין D (מק"ג)0.350.44
ויטמין E (מ"ג)0.180.23
ויטמין K (מק"ג)0.050.06
סידן (מ"ג)10.5213.33
ברזל (מ"ג)0.360.46
מגנזיום (מ"ג)2.042.59
זרחן (מ"ג)33.6642.64
אבץ (מ"ג)0.220.28
אשלגן (מ"ג)23.6930.02
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.320.41
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.260.33
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.79
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.73

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.5% 10.2% 57.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.48 (0.48 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?