דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בראוניז קלים להכנה בטעם קפה

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (כ- 30 מנות קטנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 ראשית לחמם את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 להמיס את השוקולד המריר ביחד עם החמאה בקערת נירוסטה בבן מארי (מעל סיר עם מים רותחים).
  • 3 להוסיף לתערובת השוקולד את הסוכר ונס הקפה, לערבב היטב ולהסיר מהאש.
  • 4 להוסיף את הביצים (כל פעם ביצה אחת כשיש צורך לטרוף היטב לפני כל הוספת ביצה). להוסיף גם את הליקר בטעם שבוחרים ולערבב הכל.
  • 5 אל התערובת לנפות את הקמח, אבקת הקקאו והמלח.
  • 6 לערבב היטב במשך דקה עד לקבלת תערובת מבריקה וחלקה.
  • 7 להעביר את הבלילה אל תוך תבנית תנור עם נייר אפייה.
  • 8 להוסיף את האגוזים (לוז ופקאן) מעל.
  • 9 לאפות את הבראוניז במשך 20-25 דקות עד שרואים שהשוליים אפויים ותפוחים. לצנן את העוגה לגמרי ולפרוס בעזרת סכין לריבועים כשעל כל ריבוע יהיה אגוז.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה 20X30.

הערך התזונתי לא כולל את ליקר האספרסו/הקפה.

- פרסומת -

המתכון באדיבות אירנה משעל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)154421
חלבונים (גרם)3.05 8.38
פחמימות (גרם)1337
מתוכן סוכרים (גרם)6.81 18.7
שומנים (גרם)10.21 28.02
מתוכם שומן רווי (גרם)5.04 13.82
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)50.86 139.6
נתרן (מ"ג)73.24201.03
סיבים תזונתיים (גרם)0.61 1.68
מים (גרם)7.0419.33
ויטמין A (מק"ג)14.5539.95
ויטמין B (מ"ג)0.330.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.45
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.2117.04
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.22
ויטמין C (מ"ג)0.090.24
ויטמין D (מק"ג)0.190.51
ויטמין E (מ"ג)0.290.79
ויטמין K (מק"ג)0.260.72
סידן (מ"ג)8.8224.21
ברזל (מ"ג)0.411.11
מגנזיום (מ"ג)10.2228.06
זרחן (מ"ג)33.1390.93
אבץ (מ"ג)0.280.76
אשלגן (מ"ג)43.15118.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.521.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.05
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.481.31
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.393.83
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.373.75

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 37.4% 11.2% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.