דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (7-8 מנות כתוספת)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פתיתים עם ירקות
פתיתים לצמחוניים ולטבעוניים
  • 1 הכנה מוקדמת: לקלף את הגזר ולגרד גס, לחתוך את הפלפל האדום והפלפל הירוק לקוביות, לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לקצוץ את שיני השום ולקצוץ גם את הבצל הירוק וגבעולי הסלרי.
  • 2 לחמם בסיר את השמן, להוסיף את כל הירקות והתבלינים, ולטגן תוך כדי ערבוב למשך כ- 5 דקות.
  • 3 להוסיף את הפתיתים והמים, לבחוש היטב ולהוסיף תבלינים במקרה הצורך.
  • 4 להנמיך את הלהבה ולבשל בסיר סגור למשך כ- 15 דקות או עד להתרככות.
  • 5 לחכות עם סיר פתוח למשך כ- 10 דקות, ולפורר את הפתיתים עם מזלג אחרת הם נדבקים אחד לשני. מתקבל תבשיל פתיתים עם ירקות טעים וקל.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב גם פטריות, אפונה ותירס.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 10.5% 11.2% 72.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב