דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (20-24 מנות (תלוי בגודל המאפים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מאפה בצק עלים עם קרם וניל מתוק
מאפה מתוק וטעים
  • 1 להניח בקלחת את כל מרכיבי תערובת החלב והשמנת, ולחמם על אש נמוכה-בינונית.
  • 2 להמיס בקערה את הקורנפלור עם החלב ולטרוף היטב עם הביצים הטרופות.
  • 3 לשלב את תערובת הביצים לחלב החם בקלחת בהדרגה (תוך כדי השוואת טמפרטורה). לטרוף היטב את הקרם ולבשל למשך כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד, עד להסמכת התערובת לדרגת קרם סמיך ויציב. להכניס את הקרם למקרר להתייצבות.
  • 4 לחלק את בצק העלים לרצועות ברוחב של כ- 10 ס"מ.
  • 5 למרוח את קצוות הבצק בביצה הטרופה, להניח ממילוי הוניל בקצה אחד ולסגור למלבן ארוך. להניח את המלבן הארוך בתבנית ולחתוך לעוד מלבנים (כמו בורקס תפו"א קנוי). למרוח בביצה הטרופה ולאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 30-40 דקות.
  • 6 לפדר באבקת הסוכר לקישוט לפי הטעם.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 20.5% 11.2% 68.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב