דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 73 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בריוש עם שוקולד צ`יפס
כל כך טעים שלא תוכלו להפסיק לאכול
  • 1 לערבב בקערת המיקסר את החלב והביצים.
  • 2 לערבב בנפרד את הקמח עם השמרים היבשים והסוכר.
  • 3 להוסיף את תערובת הקמח אל קערת המיקסר ולערבב במהירות נמוכה.
  • 4 להוסיף בהדרגה את החמאה הרכה והמלח, ולהמשיך לערבב.
  • 5 להתפיח את הבצק למשך כ- 12 שעות במקרר.
  • 6 לחלק את הבצק ל- 15 חלקים וכל חלק לכדרר לכדור.
  • 7 למרוח כל כדור בביצה טרופה ולטבול אותו בשוקולד צ`יפס.
  • 8 להניח את כדורי הבריוש בתבניות חד פעמיות אישיות.
  • 9 להתפיח כ- 20 דקות נוספות ובינתיים לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות. לאפות את הבריוש למשך כ- 12 דקות.
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: אני אפיתי בתבניות חד פעמיות אישיות (אין צורך לשמן).

זמן ההכנה כולל את זמן התפחת הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.9% 12.1% 55%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב