דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עלי גפן במילוי אורז וצנוברים
הכי טעים שיש
  • 1 שוטפים היטב את עלי הגפן ומשרים במים כחצי שעה כדי לשחרר את המליחות.
  • 2 שוטפים היטב את האורז ומשרים במים הרותחים למשך כחצי שעה.
  • 3 מסננים את האורז ומערבבים עם הפטרוזיליה והתבלינים.
  • 4 שוטפים שוב את עלי הגפן.
  • 5 מניחים על עלה גפן כפית מתערובת האורז, מקפלים את הקצוות למרכז ומגלגלים עד הסוף. כך עושים עם כל עלי הגפן.
  • 6 מסדרים את כל הממולאים בסיר שטוח.
  • 7 מערבבים את מצרכי הרוטב ומוזגים מסביב לעלי הגפן הממולאים.
  • 8 מכסים את הסיר, מביאים לידי רתיחה למשך כ- 2 דקות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים למשך כחצי שעה עד שהאורז מוכן.
  • 9 בתיאבון חיוך

אני השתמשתי במכשיר לגלגול עלי גפן - מומלץ מאוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 26% 8.7% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב