דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 57 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פתיתים עם גזר ובצל
מי לא אוהב פתיתים?
  • 1 מחממים בסיר את שמן הזית.
  • 2 מוסיפים את הגזר והבצל היבש, ממשיכים לערבב ומוסיפים את הפתיתים.
  • 3 כשכל הפתיתים מצופים בשמן ובבצל, מכסים במים רותחים (כ- 2 ס"מ מעל הפתיתים). מערבבים, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש.
  • 4 מבשלים עד שנגמרים המים והפתיתים רכים (כרבע שעה).
  • 5 מכבים את האש ומחכים כ- 10 דקות.
  • 6 "מאווררים" את הפתיתים בעזרת מזלגות עץ ומעבירים לכלי הגשה.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 10.1% 11.2% 77%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב