דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 35 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות פקאן ללא גלוטן וללא ביצים
כל כך טעימות עם הקפה
  • 1 מקציפים את החמאה, הסוכר החום וסוכר הוניל עד לקבלת קרם.
  • 2 מוסיפים את הסילאן והטחינה הגולמית, ומקציפים מעט להבלעה.
  • 3 מנפים את הקמחים ואבקת האפייה, ומוסיפים לסירוגין תוך הקצפה עם מיץ התפוזים.
  • 4 מוסיפים את הפקאנים, השקדים והשוקולד, ומערבבים.
  • 5 מוסיפים את השמן ומערבבים.
  • 6 לוקחים ככף מהבצק, יוצרים כדור בין כפות הידיים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ופוחסים לעובי של כ- 1 ס"מ.
  • 7 אופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך כ- 15-20 דקות עד להשחמה.
  • 8 שומרים בכלי אטום לאחר שהעוגיות מתקררות (ניתן להקפיא).
  • 9 בתיאבון חיוך

עוגיות קשות וטעימות ללא ביצים ואפשר שיהיו גם ללא לקטוז בקיצור עוגיות טבעוניות ונפלאות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 29.7% 5.8% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב