מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הדובשניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דובשניות שוויצריות מושלמות
- 1 מערבבים את הדבש, הצ?אי והשמן על אש קטנה, עד שהדבש נמס לחלוטין.
- 2 בקערה נפרדת, מערבבים את קמח השקדים, קמח הכוסמין והתבלינים.
- 3 מאחדים את תערובת הקמחים עם הדבש בתוך קערת המיקסר על מהירות בינונית. כאשר כל המצרכים מתאחדים, מגבירים את המהירות ומוסיפים מדי פעם מעט קמח תוך כדי ערבוב עד שמתקבל בצק אחיד (שימו לב: לא להוסיף יותר מדי קמח, מכיוון שהדובשניות עלולות לצאת קשיחות).
- 4 מוציאים את הבצק על משטח מקומח ולשים בעדינות. זה לא פשוט מכיוון שהבצק מאוד דביק, אבל אם מקמחים כל פעם את הידיים זה יעבוד. יוצרים ממנו כדור, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
- 5 כאשר הבצק התייצב במקרר, מוציאים אותו ומחלקים לשניים. מרדדים את החלק הראשון ומניחים בצד.
- 6 מערבבים את כל המצרכים של המרציפן יחד בעזרת כף עד שמתקבלת ממש תערובת כמו בצק. לשים מעט ומניחים מעל החלק התחתון של הבצק. מרדדים כדי לכסות את כל השטח.
- 7 מרדדים את החלק השני של הבצק ומניחים מעל המרציפן.
- 8 בעזרת חותכן עוגיות, קורצים את הצורות שאנחנו רוצים בעובי של כ- 1 ס?מ, ומפזרים במרכז תבנית האפייה, כדי להשתמש כמה שיותר בחום המרכזי של התנור.
- 9 מברישים מעט עם קפוצ?ינו.
- 10 אופים בחום של 180 מעלות במשך כ- 15-20 דקות עד שהדובשניות תופסות צבע, אך לא מתייבשות! הן אמורות להישאר רכות ונימוחות.
- 11 מוציאים מהתנור ומברישים שוב עם קפוצ?ינו.
- 12 אוכלים טעים ובריא, ונהנים
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הצ`אי מסאללה, סירופ האגבה והקפוצ`ינו.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.8% |
25.5% |
12.8% |
55.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב