דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 211 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

  • מצרכי הסלט העיקריים
  • כרוב לבן - יחידה קטנה (1186 גרם)
    חתוך לרצועות דקות מאוד
  • אגוזי קשיו - 100 גרם
    טבעי (לא קלוי)
  • שמיר - צרור (80 גרם)
    קצוץ דק
  • גרגירי רימון מיובשים - 50 גרם
  • הרוטב
  • שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • סוכר - כף שטוחה (15 גרם)
  • חומץ 5% - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מיץ לימון - כף (10 מ"ל)
    סחוט טבעי
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב עם קשיו, שמיר ורימון מיובש
שילוב טעמים מיוחד בסלט כרוב אחד
  • 1 לערבב את הכרוב עם גרגירי הרימון המיובשים, הקשיו והשמיר הקצוץ.
  • 2 להניח במקרר למשך כשעה (אפשר להכין מבעוד מועד).
  • 3 לערבב את מצרכי הרוטב בצנצנת סגורה ולשמור במקרר למשך כשעה.
  • 4 רק לפני ההגשה למזוג את הרוטב על הסלט, לערבב היטב ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הרימון המיובשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.9% 34.6% 12.4% 41.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.65 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב