דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט עגבניות שרי עם דלעת צלויה ועלי בייבי
סלט טעים ועשיר ביותר
  • 1 חותכים את הדלעת לקוביות של כ- 2x2 ס"מ, מערבבים בקערה עם כל מצרכי צליית הדלעת, מכניסים לתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד שהדלעת רכה ומצננים.
  • 2 בקערת סלט חותכים את עגבניות השרי לחצאים, חוצים את הבצל הסגול לחצי ופורסים דק (חצאי ירח), מוסיפים את עלי הבייבי והדלעת הצלויה.
  • 3 מערבבים את מצרכי הרוטב בקערה עד שהדבש נמס והשמן מתאחד עם החומץ בלסמי.
  • 4 מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שהירקות מכוסים ברוטב.
  • 5 מוסיפים את גרעיני הדלעת הקלויים מלמעלה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף שקדים או גרעיני חמנייה.

שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.5% 51.5% 6.5% 36.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.2 (1.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב