גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
| בית | » | מתכונים ואוכל | » | סלט עגבניות שרי עם דלעת צלויה ועלי בייבי |
10 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם אפייה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
המתכון באדיבות עדי מילר
| סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
|---|---|---|
| קלוריות (אנרגיה) | 197 | 120 |
| חלבונים (גרם) | 2.06 | 1.26 |
| פחמימות (גרם) | 12 | 7 |
| מתוכן סוכרים (גרם) | 5.92 | 3.6 |
| שומנים (גרם) | 16.32 | 9.95 |
| מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.48 | 1.51 |
| נתרן (מ"ג) | 229.77 | 140.02 |
| סיבים תזונתיים (גרם) | 1.73 | 1.06 |
| מים (גרם) | 98.4 | 59.96 |
| ליקופן (מ"ג) | 1.54 | 0.94 |
| ויטמין A (מק"ג) | 100.96 | 61.52 |
| ויטמין B (מ"ג) | 0.84 | 0.51 |
| ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.02 |
| ויטמין B2 (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
| ויטמין B3 (מ"ג) | 0.52 | 0.31 |
| ויטמין B5 (מ"ג) | 0.14 | 0.09 |
| ויטמין B6 (מ"ג) | 0.09 | 0.05 |
| חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 14.71 | 8.96 |
| ויטמין C (מ"ג) | 11.26 | 6.86 |
| ויטמין E (מ"ג) | 0.57 | 0.35 |
| ויטמין K (מק"ג) | 5.12 | 3.12 |
| סידן (מ"ג) | 18.48 | 11.26 |
| ברזל (מ"ג) | 0.5 | 0.31 |
| מגנזיום (מ"ג) | 14.74 | 8.98 |
| זרחן (מ"ג) | 29.88 | 18.21 |
| אבץ (מ"ג) | 0.34 | 0.2 |
| אשלגן (מ"ג) | 250.73 | 152.79 |
| חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.16 | 0.1 |
| חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0 |
| חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.16 | 0.1 |
| חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.1 | 0.06 |
| חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.09 | 0.06 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם