גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח יפני | » | סלט אטריות שעועית עם מלפפונים ובצל ירוק |
9 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (כמנה ראשונה))
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
המתכון באדיבות עדי מילר
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 127 | 148 |
חלבונים (גרם) | 1.46 | 1.7 |
פחמימות (גרם) | 28 | 32 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.4 | 2.79 |
שומנים (גרם) | 1.33 | 1.54 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.18 | 0.21 |
נתרן (מ"ג) | 505.84 | 587.43 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.43 | 0.5 |
מים (גרם) | 41.68 | 48.41 |
ויטמין A (מק"ג) | 2.69 | 3.12 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.3 | 0.34 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.02 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.02 | 0.02 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.11 | 0.13 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.11 | 0.13 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.03 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 5 | 5.81 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.4 | 1.63 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.03 | 0.03 |
ויטמין K (מק"ג) | 9.37 | 10.88 |
סידן (מ"ג) | 20.83 | 24.19 |
ברזל (מ"ג) | 0.33 | 0.39 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.52 | 12.21 |
זרחן (מ"ג) | 19.16 | 22.25 |
אבץ (מ"ג) | 0.19 | 0.21 |
אשלגן (מ"ג) | 74.38 | 86.37 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.53 | 0.61 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.52 | 0.6 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.46 | 0.54 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.46 | 0.53 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם