דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 361 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם בטטה וכרובית
  • 1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • 2 מרככים את הבטטה במיקרוגל או בבישול במשך 5 דקות.
  • 3 מטגנים ב- 2 כפות שמן זית את הכרובית במשך 5-7 דקות תוך הקפצה / ערבוב עד שהפרחים הופכים נעימים לנגיסה.
  • 4 מוסיפים את קליפת הלימון, המלח הפלפל והג`ינג`ר ומערבבים עוד דקה.
  • 5 מוסיפים את מיץ הלימון.
  • 6 מטגנים בנפרד בכף השמן שנותרה את פירורי הפנקו עד שמזהיבים, ומניחים בצד.
  • 7 מערבבים את הפסטה, הבטטה והכרובית ומתקנים תיבול.
  • 8 לפני ההגשה מפזרים למעלה את הפירורים המטוגנים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
אפשר לוותר על פירורי הלחם המטוגנים.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. בנוגע לכרובית - הכרובית מבושלת - מטוגנת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.1% 7.8% 10.7% 71.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב