גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פסטה | » | פסטה עם בטטה וכרובית |
5 מנות/יחידות, 361 גרם למנה\יחידה
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. בנוגע לכרובית - הכרובית מבושלת - מטוגנת.
המתכון באדיבות אורלי כהן
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 335 | 93 |
חלבונים (גרם) | 9.26 | 2.56 |
פחמימות (גרם) | 62 | 17 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 9.85 | 2.73 |
שומנים (גרם) | 6.71 | 1.86 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.96 | 0.27 |
נתרן (מ"ג) | 762.28 | 210.92 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 8.71 | 2.41 |
מים (גרם) | 214.67 | 59.4 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 986.64 | 273.01 |
ויטמין B (מ"ג) | 3.21 | 0.89 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.12 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.12 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.17 | 0.32 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.32 | 0.37 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.41 | 0.11 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 58.37 | 16.15 |
ויטמין C (מ"ג) | 73.28 | 20.28 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.28 | 0.35 |
ויטמין K (מק"ג) | 18.44 | 5.1 |
סידן (מ"ג) | 58.19 | 16.1 |
ברזל (מ"ג) | 1.36 | 0.38 |
מגנזיום (מ"ג) | 34.78 | 9.62 |
זרחן (מ"ג) | 77.79 | 21.52 |
אבץ (מ"ג) | 0.46 | 0.13 |
אשלגן (מ"ג) | 471.3 | 130.41 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.33 | 0.09 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.19 | 0.05 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.14 | 0.04 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.04 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם