מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 175 גרם למנה\יחידה (10-14 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
הסלט הכי פופולארי על שולחן השבת
- 1 לקלף את הגזרים ולבשל במי מלח למשך כחצי שעה (תלוי בגודל הגזר).
- 2 לקרר את הגזרים ולפרוס לעיגולים בעובי הרצוי.
- 3 לערבב בקערה את השמן עם כל התבלינים (להוסיף עוד לפי הטעם).
- 4 להוסיף את הגזר הפרוס, לערבב היטב ולהניח כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
- 5 להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
- 6 בתיאבון

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש גם בפפריקה מתוקה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.1% |
31% |
4.8% |
48.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב