דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק סלרי קטיפתי
מרק סלרי טעים ומזין
  • 1 מנקים היטב את הסלרי והפטרוזיליה מחול.
  • 2 חותכים את כל הירקות לקוביות.
  • 3 מעבירים את קוביות הירקות והעלים לסיר, מכסים במים ומבשלים למשך כשעה ורבע עד לריכוך.
  • 4 טוחנים היטב בבלנדר (רגיל או מוט) ומסננים היטב (יש מרקים שאפשר לוותר על הסינון - אבל לא במקרה של סלרי, שמשאיר אחריו חוטים לא נעימים לאכילה). מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם. מתקבל מרק סלרי מפנק במיוחד.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לאחר הסינון ניתן להוסיף כוס שמנת לבישול ו- 2 כפות גדושות של פרמז`ן, ולבשל עד להמסת הפרמז`ן (כך כמובן המתכון לא יהיה מתאים לטבעוניים).

ציוד נדרש: בלנדר (רגיל או מוט).

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.1% 1.8% 8.8% 73.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב