מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 303 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תבשיל צמחוני-טבעוני מזין
- 1 להשרות את העדשים השחורות במים החמים למשך כשעה.
- 2 לטגן את הבצל בשמן למשך כמה דקות, להוסיף את העדשים השחורות, הקינואה והתבלינים ולערבב היטב.
- 3 להוסיף את המים לבישול, לערבב, להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל למשך כ- 20 דקות או עד שמוכן.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה כולל את זמן ההשריה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.6% |
15.2% |
16.3% |
58.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב