דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

  • חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
    חתוך לקוביות עם הקליפה
  • פלפל אדום - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
    חתוכים לקוביות
  • עגבנייה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (516 גרם)
    חתוכות לקוביות
  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    חתוך לקוביות
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
  • פפריקה - כפית שטוחה
    מתוקה או חריפה
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
  • שום - כף
    מרוסק
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים בתנור
חובה על שולחן הראשונות
  • 1 בקערה להניח את כל הירקות (להשתמש בחציל גדול), למזוג עליהם את השמן ולפזר את התבלינים.
  • 2 לערבב היטב כדי שהירקות יספגו את התבלינים.
  • 3 להעביר לכלי פיירקס, להכניס לתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 40 דקות או עד שהירקות מתרככים.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.2% 16.8% 9.1% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב