דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 100 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת חלב מרוכז וקונפיטורת תותים
מעדן אמיתי עם הקפה, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק
  • 1 לערבב את כל מצרכי הרולדה ולמרוח על נייר אפייה.
  • 2 לאפות בתנור בחום של 175 מעלות למשך כ- 10 דקות.
  • 3 למרוח את הקונפיטורה ישר כשמוציאים מהתנור, לגלגל לרולדה תוך כדי שחרור נייר האפייה ולצנן. בשלב זה ניתן לפדר באבקת סוכר ולהגיש.
  • 4 ניתן לצפות בקצפת ורודה: להקציף את כל המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה. להעביר אל שקיץ זילוף עם צנתר משונן ולזלף מעל הרולדה.
  • 5 בתיאבון חיוך
  • רוצים ללמוד איך להכין חלב מרוכז ביתי?
  • המצרכים:
  • * חצי ליטר חלב.
  • * 250 גרם סוכר (כוס ורבע).
  • * 25 גרם חמאה.
  • * 2 כפות קורנפלור.
  • * 1/4 כוס מים.
  • אופן ההכנה:
  • 1 להרתיח את החלב והסוכר על להבה בינונית.
  • 2 לאחר הרתיחה לבשל כחצי שעה נוספת.
  • 3 להוסיף את החמאה עד להמסה מלאה.
  • 4 לערבב את הקורנפלור עם המים ולהוסיף לחלב בזרם דק.
  • 5 לבשל עוד כרבע שעה תוך כדי ערבוב מתמיד על מנת למנוע גושים.
  • 6 לקרר. יש להשתמש תוך 3 ימים מההכנה.

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל הורוד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 16.3% 8.9% 74.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב