מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 225 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
קל, טעים, מזין
- 1 בסיר עם הרבה מים מומלחים קלות מבשלים את הכוסמת הקלויה (או ירוקה) למשך כ- 15-20 דקות עד שהיא מוכנה.
- 2 בזמן שהכוסמת מתבשלת, מחממים במחבת גדולה את שמן הזית, ומטגנים את הבצל והשום על אש גבוהה.
- 3 מוסיפים את שאר הירקות, מנמיכים את האש וממשיכים לבשלם במכסה סגור עד להתרככות.
- 4 מסננים את הכוסמת המבושלת ומוסיפים אותה למחבת הירקות.
- 5 מתבלים בתבלינים ומערבבים הכל יחד בעדינות בכפות עץ.
- 6 מכבים את האש ומשאירים במכסה סגור ל- 5 דקות.
- 7 מעבירים לכלי הגשה ומגישים חם.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.7% |
14.8% |
11% |
62.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב