מצרכים למתכון
20 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החטיפים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
איזה ילד לא אוהב בננית?, צילום: אלי סגל, סטיילינג: נועה קנריק
- 1 משרים את הג`לטין במים עד שכל הנוזלים נספגים, ומחממים במיקרוגל למספר שניות עד להמסה מלאה.
- 2 בקלחת מחממים את הסוכר והמים עד להמסה של הסוכר. מוסיפים את הג`לטין המושרה ומחית הבננות (בננות רכות ומעוכות), ומערבבים היטב.
- 3 יוצקים לתבנית ומקפיאים למשך לילה.
- 4 למחרת מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים כ- 10 דקות.
- 5 משטחים בתבנית בעובי של 1 ס"מ ומקפיאים מספר שעות עד שהממתק יציב וניתן לחיתוך.
- 6 חותכים למלבנים של 2.5 ס"מ על 9 ס"מ.
- 7 ממיסים את השוקולד לציפוי, טובלים את הממתק בשוקולד ומניחים על נייר אפייה. ניתן לקחת מזלג ולגעת בציפוי לפני ההתייצבות על מנת לקבל טקסטורה מעניינת. שומרים את הממתק במקרר עד שבוע.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.8% |
25.3% |
7.9% |
66% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב