דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 113 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה עם זיתי קלמטה וערמונים
ארוחת צהריים טבעונית-צמחונית מושלמת
  • 1 מקפיצים את רצועות הבצל בשמן הזית במחבת רחבה.
  • 2 מוסיפים את שיני השום ועשבי התיבול המיובשים, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הזיתים והערמונים, מערבבים, מכסים ומחכים 5 דקות.
  • 4 במקביל מבשלים את הפסטה בסיר עם הרבה מים וכפית מלח. כשהיא מוכנה, שומרים מצקת אחת ממי הבישול ומסננים את הפסטה.
  • 5 מעבירים את המים ששמרנו למחבת ואת הפסטה המבושלת, ומערבבים היטב הכל יחד.
  • 6 מוסיפים את התבלינים, מערבבים ונותנים להכל לנוח 5 דקות על אש נמוכה.
  • 7 מכבים את האש, מוסיפים חופן בצל ירוק קצוץ, מערבבים קלות ומגישים חם.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 12% 11.1% 73.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב