דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
פרחי בצק עלים עם נקניק סלמי
רעיון נפלא לארוחת הערב המשפחתית, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.
  • 3 מרדדים את בצק העלים המופשר (אלא אם מרודד מראש) וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
  • 4 מורחים את רצועות הבצק בחרדל דיז`ון חלק ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.
  • 5 מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.
  • 6 מברישים בעדינות בביצה טרופה ואופים בתנור למשך כ- 25-30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים, מברשת אפייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.3% 13.4% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב