דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 105 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 חותכים את עיגולי הנקניק לחצאים.
  • 3 מרדדים את בצק העלים המופשר (אלא אם מרודד מראש) וחותכים לרצועות צרות יותר מחצאי הנקניק.
  • 4 מורחים את רצועות הבצק בחרדל דיז`ון חלק ומסדרים מעל את חצאי הנקניק, אחד בצמוד לשני, עם החלק המעוגל כלפי מעלה.
  • 5 מגלגלים כל רצועה ל"פרח", מקפלים את הקצה כלפי מטה ומניחים בתוך תבנית שקעים.
  • 6 מברישים בעדינות בביצה טרופה ואופים בתנור למשך כ- 25-30 דקות, או עד שהמאפים מזהיבים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית שקעים, מברשת אפייה.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)383366
חלבונים (גרם)8.65 8.26
פחמימות (גרם)3130
מתוכן סוכרים (גרם)0.08 0.08
שומנים (גרם)24.74 23.64
מתוכם שומן רווי (גרם)11.58 11.06
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.110.11
כולסטרול (מ"ג)33.58 32.08
נתרן (מ"ג)690.13659.36
מים (גרם)4.324.12
ויטמין A (מק"ג)9.078.66
ויטמין B (מ"ג)0.130.13
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.08
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.662.54
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.05
ויטמין D (מק"ג)0.120.11
ויטמין E (מ"ג)0.060.06
ויטמין K (מק"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)3.173.03
ברזל (מ"ג)0.10.09
מגנזיום (מ"ג)0.680.65
זרחן (מ"ג)11.2210.72
אבץ (מ"ג)0.070.07
אשלגן (מ"ג)7.827.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.110.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.090.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.2
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.18

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 38.3% 13.4% 48.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.62 (0.62 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?