מצרכים למתכון
30 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תפוזים במקום חבושים
- 1 חותכים את התפוזים עם הקליפה לרבעים ומרחיקים גרעינים.
- 2 טוחנים את התפוזים, מעבירים אל סיר ומוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל.
- 3 מבשלים על להבה נמוכה (בוחשים מדי פעם כדי שהתערובת לא תיחרך).
- 4 מוסיפים את האגוזים, הצימוקים, ההל והקינמון, וממשיכים לבשל כשעה עד לקבלת עיסה יבשה ללא נוזלים. העיסה יוצאת מעט דביקה.
- 5 מקררים, מפזרים 1/2 כוס קוקוס על תבנית חד פעמית מלבנית, מוזגים לתוכה את העיסה ומשטחים. מייבשים ומפזרים את שאר הקוקוס מעל.
- 6 מהדקים בעדינות ושומרים לילה במקרר להתייצבות.
- 7 למחרת חותכים לריבועים או מעוינים ושומרים במקרר.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית חד פעמית מלבנית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
7.8% |
2.7% |
85.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב