דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות בטטה טבעוניות ללא גלוטן
אין כמו בטטה!
  • 1 מבשלים את הבטטות בסיר עם הרבה מים.
  • 2 מסננים, מעבירים לקערה ומועכים לפירה.
  • 3 מוסיפים לקערה את קמח העדשים האודמות ורוטב הצ`ילי המתוק.
  • 4 מערבבים, יוצרים לביבות ומניחים על נייר אפייה משומן בתבנית התנור.
  • 5 אופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה עד שהלביבות משחימות מעט.
  • 6 הופכים אותן לצידן השני ומשאירים לעוד 5 דקות אפייה.
  • 7 מכבים את התנור, משאירים להתקררות קלה ומעבירים לכלי הגשה.
  • 8 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 0.8% 11.7% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב