מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- תערובת הגזרים
- גזר - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (232 גרם)
- גזר לבן (פארסניפ) - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (312 גרם)
- גזר סגול - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה
- גזר צהוב - 2 יחידות בינוניות ללא קליפה
- שמן הזית והתבלינים
- שמן זית - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- מיץ לימון - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- חומץ 5% - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
- שום - כפית
- סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
את הגזר הסגול כבר טעמתם?
- 1 שוטפים, מקלפים ומגרדים את הגזרים לרצועות דקות וארוכות.
- 2 מניחים את תערובת הגזרים בקערה.
- 3 מערבבים את שמן הזית עם כל התבלינים, מוזגים על הגזרים המגורדים בקערה ומערבבים היטב.
- 4 שומרים בקירור עד להגשה.
- 5 בתיאבון
ציוד נדרש: ניתן להיעזר במנדולינה לגירוד הגזרים.
הערך התזונתי לא כולל את הגזרים הסגולים והצהובים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
15.2% |
20% |
4.5% |
60.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב