מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 285 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין כמו כוסמת למנה בריאותית ועשירה בויטמנים
- 1 להניח בסיר את הכוסמת, המים, המלח והשמן.
- 2 לערבב את הכוסמת מעת לעת ולהביא לרתיחה.
- 3 להנמיך את הלהבה ולבשל את הכוסמת כ- 20 דקות או עד שהיא מוכנה (כמו בישול של אורז).
- 3 לטגן במחבת במעט שמן את הבצל ואת שאר הירקות, לרכך מעט ולהוסיף את תערובת התבלינים.
- 4 לערבב מדי פעם את הירקות עד להתרככות.
- 5 כשהכוסמת מתרככת, לערבב ביחד עם תערובת הירקות ולהגיש חם.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.7% |
24% |
9.2% |
58.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב