דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 298 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב סגול ותפוחים
סלט כרוב עם פירות וצנוברים - המרענן הרשמי!
  • 1 לחתוך את הכרוב הסגול, התפוח והמלפפון לרצועות דקות, ואת הגזר לחתוך דק (ניתן להיעזר במנדולינה). להניח כל הירקות החתוכים בקערה.
  • 2 לערבב היטב את כל מצרכי הרוטב בקערה.
  • 3 למזוג את הרוטב על הירקות בקערה ולערבב היטב.
  • 4 להניח את קערת הסלט מכוסה במקרר לספיגת הטעמים עד להגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מנדולינה לחיתוך הירקות.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 28.5% 8.8% 51.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.59 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב